MEHMETÇİK VAKFI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN OKULUMUZA TEŞEKKÜR

Okulumuz 5B/C ve 6B/C  Sınıfları   Türkçe derslerinde   sınıf kumbaraları oluşturarak "Vatan Mehmetçike Mehmetçik Bize Emanet !" parolasıyla biriktirdikleri  paraları 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde ikiye bölerek  Erzurum Mehmetçik Vakfı ve Şehit  Aileleri Dayanışma Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek kurum yetkililerine bağış yoluyla teslim etmişlerdi. İşte çocuklarımızın bu anlamlı etkinliğine Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğünden  teşekkür belgesi geldi.  Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Assubay  Ömer ÇELİK ve İdari İşler Uzmanı  Levent TİZGİLİ okulumuzu ziyaret ederek genel merkezden gelen belgeyi Okul Müdürü'müz Selahattin Şevketoğlu'na takdim ettiler. Bu ince düşünceleri için  Sn.Ömer Çelik'in şahsında Mehmetçik Vakfına   teşekkür ediyoruz.

VATAN MEHMETÇİK'E MEHMETÇİK BİZE EMANET!

03-04-202403-04-202403-04-2024

Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 12:12 - Görüntülenme: 192